Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Έκδοση της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου πρωτότυπου ιστορικού φωτογραφικού άλμπουμ που αφορά στην επέτειο των 50 ετών από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Η Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου παρουσιάζει την Έκδοση πρωτότυπου ιστορικού φωτογραφικού άλμπουμ που αφορά στην επέτειο των 50 ετών από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Η έκδοση περιλαμβάνει πολύτιμο ιστορικό φωτογραφικό αρχειακό υλικό των γεγονότων της ιστορικής αυτής περιόδου της νεότερης Ελλάδας με πρωτότυπες φωτογραφίες από το αρχείο του φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργου, αυτόπτη μάρτυρα – φωτογράφου εκείνων των ημερών, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από κοντά μας πριν από λίγες ημέρες. Το φωτογραφικό υλικό είναι ευγενική παραχώρηση της εταιρείας «Picture Greece».

Η σημαντικότητα και μοναδικότητα της έκδοσης έγκειται και στο γεγονός ότι, μέρος του αρχείου περιέχει μεγάλο αριθμό φωτογραφιών, εκ των οποίων αρκετές έχουν δημοσιευτεί στον τότε ελληνικό και διεθνή Τύπο, και άλλες που παρέμειναν ανέκδοτες μέχρι και σήμερα.

Με την έκδοση αυτή η ΕΣΠΗΤ καταθέτει τη συμβολή της στη διαφύλαξη και προβολή της ιστορίας του ελληνικού Τύπου αλλά και της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας, ως παρακαταθήκη για τις νέες γενιές των δημοσιογράφων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

*Η συμβολική τιμή της έκδοσης ανέρχεται σε 15€ για ιδιώτες και 20€ για Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, λοιπούς οργανισμούς και φορείς.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της ΕΣΠΗΤ.

 

Trackback από τον ιστότοπο.

Σχόλια (1)

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: