Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

EΣΠΗΤ

Η Ένωση Συντακτών Περιοδικού – Ηλεκτρονικού Τύπου είναι το επίσημο πανελλαδικό συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων που εργάζονται στον μη ημερήσιο τύπο. Eίναι η μόνη δημοσιογραφική συνδικαλιστική οργάνωση στην Ελλάδα που κάνει δεκτούς ως μέλη της και τους freelance δημοσιογράφους, βάσει του Καταστατικού της.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών) και μέλος της EFJ και της IFJ (Ευρωπαϊκή και Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, αντίστοιχα).

Η ΕΣΠΗΤ συμμετέχει με εκλεγμένους εκπροσώπους της στο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων συντακτών) και στο Δ.Σ. του ETAΠ-MME, τον κύριο ασφαλιστικό φορέα των δημοσιογράφων.

Την Ένωση διοικεί εκλεγμένο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με θητεία 3 ετών.

Κύρια όργανά της είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του σώματος, η οποία συγκαλείται ετησίως και σε έκτακτες περιπτώσεις, το ΜΕΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, το οποίο αποτελείται από εκλεγμένους αντιπροσώπους στους χώρους εργασίας και τα δύο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ σώματα (πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο).

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: