Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

συνδετήρας
To Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ με αφορμή την 25η επέτειο από την ίδρυση της Ένωσης δημοσιογράφων στη Λευκορωσία, (Belarusian Association of Journalists-BAJ), ενώνει τη φωνή του με τη Διεθνή και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για αλληλεγγύη στον αγώνα της λευκορωσικής Ένωσης για την προστασία των συναδέλφων δημοσιογράφων που εργάζονται υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και συχνά αποτελούν θύματα εκφοβισμού, παρενόχλησης, ποινικής δίωξης και εξορίας.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, ενόψει της έκδοσης της απόφασης των δικαστών στις 7 Οκτωβρίου 2020, επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων στην πολύπαθη δίκη της Χρυσής Αυγής, διαμηνύει μαζί με κάθε πολίτη και κάθε κοινωνικό φορέα το αίτημα για δικαιοσύνη και καταδίκη κάθε μεθόδευσης που καταστρατηγεί τις δημοκρατικές αξίες, τα ατομικά δικαιώματα και την αξία της ανθρώπινης ζωής
Μετά την ολοκλήρωση της πολυετούς επίπονης ακροαματικής διαδικασίας, για τη διερεύνηση επ’ ακροατηρίου της υπόθεσης, η αναμονή της σημαντικής αυτής δικαστικής απόφασης φθάνει στο τέλος της.
Η απόφαση των δικαστών δεν επιφέρει μόνο αποτέλεσμα για το αν θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή ως παράνομη και τρομοκρατική οργάνωση και δικαίωση για το στενό κύκλο των θυμάτων, του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και των οικείων του. Το ειδικό βάρος της απόφασης αυτής αφορά καίρια και ουσιαστικά την ποιότητα, την λειτουργικότητα, τη διαφάνεια και το βάθος των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα μας.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow