Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΧΩΡΟΣ ΜΕΛΩΝ

Οι πληροφορίες σε αυτό το χώρο είναι διαθέσιμες ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ (απαιτείται πρόσθετη εγγραφή και στον ιστότοπο).

  • Σύνδεση στον ιστότοποΕάν είσαι ήδη εγγεγραμμένο μέλος στον ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ, επέλεξε «Σύνδεση» από το σύνδεσμο πάνω δεξιά και μετά τη σύνδεσή σου θα έχεις διαθέσιμα και τα δημοσιεύματα αυτής της ενότητας. «Σύνδεση» απαιτείται και για να γράψεις σχόλιο σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.
  • Εάν ξέχασες το συνθηματικό, επέλεξε «Σύνδεση» και «Ξέχασες το συνθηματικό?«. Συμπλήρωσε στην καρτέλα τον «Αριθμό μέλους (username)» και θα λάβεις αυτόματα στο e-mail που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στον ιστότοπο, έναν σύνδεσμο για επαναφορά συνθηματικού.
  • Εάν είσαι μέλος της ΕΣΠΗΤ και δεν έχεις εγγραφεί ακόμη στον ιστότοπο της Ένωσης, επέλεξε «Εγγραφή» από το σύνδεσμο πάνω δεξιά στη σελίδα και στη συνέχεια δήλωσε ως Όνομα Χρήστη τον αριθμό μέλους της ΕΣΠΗΤ. Ένα προσωρινό συνθηματικό, το οποίο παράγεται αυτόματα και ανώνυμα από τον ιστότοπο, θα σταλεί στο email που δήλωσες κατά την εγγραφή σου στο espit.gr, αμέσως μόλις εγκριθεί η συνδρομή σου από τη γραμματεία της Ένωσης (μπορεί να καθυστερήσει λίγη ώρα, μέχρι να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σου). Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά.
    Δεν χρειάζεται να ξαναεγγραφείς, εάν έχεις ήδη εγγραφεί στο παρελθόν με άλλο όνομα χρήστη αντί του αριθμού μέλους.
  • Όταν συνδεθείς, προτείνουμε να επιλέξεις «Διαχείριση» για να αλλάξεις το προσωρινό συνθηματικό και να συμπληρώσεις στην καρτέλα μέλους τα στοιχεία σου, στα Ελληνικά, όνομα, επώνυμο κ.λπ. Στην ίδια καρτέλα μπορείς να αλλάζεις το συνθηματικό όσο συχνά θέλεις.

Πίνακας ΕλέγχουΜετά, μπορείς να επιστρέψεις στον ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ ως μέλος πλέον, επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο στην πάνω αριστερή γωνία του Πίνακα Ελέγχου (βλ. σχετ. φωτογραφία). Με τη σύνδεσή σου, μπορείς πλέον να διαβάζεις όλα τα δημοσιεύματα του ιστότοπου, να γράφεις σχόλια στις Ανακοινώσεις, να συμμετέχεις σε Διαβουλεύσεις και ψηφοφορίες κ.α.

  • Επέλεξε «Αποσύνδεση» για να αποσυνδεθείς, για όσο δεν χρειάζεσαι τις πρόσθετες δυνατότητες.

Εάν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα με τη διαδικασία ή καθυστερεί πολύ η έγκριση, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία της ΕΣΠΗΤ.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: