Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Επιδοτούμενο σεμινάριο κατάρτισης

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Σεμινάρια

ΑνακοίνωσηΣυνάδελφοι, Όπως έχετε ενημερωθεί, ξεκίνησε ήδη η διάθεση των επιταγών (Training Vouchers) για το επιδοτούμενο σεμινάριο κατάρτισης των ανέργων δημοσιογράφων μελών της ΕΣΠΗΤ με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Διάθεση επιταγών σεμιναρίου ανέργων

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Σεμινάρια

ΑνακοίνωσηΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ ενημερώνει τους ανέργους δημοσιογράφους – μέλη της, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο επιδοτούμενο σεμινάριο κατάρτισης, ότι από Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 αρχίζει η διάθεση των επιταγών (Training Vouchers).

Μέχρι 22/6/2012 οι αιτήσεις ανέργων

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Σεμινάρια

Ανακοίνωση Σας ενημερώνουμε ότι λήγει οριστικά την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 η ημερομηνία λήξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων, που συντονίζει για όλες τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα η ΕΣΗΕΑ, Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι συνάδελφοι, μέλη της ΕΣΠΗΤ, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και δεν έχουν υποβάλει ακόμα τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr θα πρέπει να το κάνουν άμεσα και έως αύριο 22/6/2012.
Μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της σχετικής πρόσκλησης, στην οποία περιγράφεται το σύνολο της διαδικασίας, στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΗΤ (www.espit.gr)

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow