Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Νόμιμες οι δύο 24ωρες απεργίες σε Αττικές Εκδόσεις-Κεφάλαιο

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Απεργίες, Νομικά θέματα

Print page

Νόμιμες κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αργά σήμερα το απόγευμα, οι δύο 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα 28 και σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, από κοινού η Ένωση Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) και η Πανελλήνια Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ), με τη συμπαράσταση της Ένωσης Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΠΠΗΤ), στις εταιρείες «Αττικές Εκδόσεις ΑΕ» και «Κεφάλαιο ΑΕ», με αιτήματα να ανακληθούν οι πρόσφατες εκδικητικές απολύσεις και να σταματήσει άμεσα κάθε απόπειρα βλαπτικής μεταβολής των ατομικών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων καθώς και η μέσω αυτής καταστρατήγηση των ισχυουσών ΣΣΕ που καταρτίζουν οι Ενώσεις.

Στο Δικαστήριο, που παραβρέθηκε ως μάρτυρας ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, υποστήριξαν την υπόθεση ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΠΗΤ, Δ.Περπατάρης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΗΤ Γ. Πλαχούρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΗΤ Γ.Μπαζαίος και ο πρόεδρος της ΠΕΛ Χρήστος Ματζώρος.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Νόμιμες οι απεργίες σε Αττικές – Κεφάλαιο

Ετικέτες: , ,

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: