Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Γενικές Συνελεύσεις

Print page

ΑνακοίνωσηΣτο πλαίσιο της ψηφοφορίας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 31/3/2012 ο προϋπολογισμός για το έτος 2012 δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία για την έγκρισή του, βάσει του Καταστατικού της ΕΣΠΗΤ (άρθρο 27 παρ. 2 περ. γ’) το Δ.Σ. υποχρεούται να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός ρητής 15ήμερης προθεσμίας προκειμένου να τεθεί υπό ψήφιση και έγκριση ο νέος προϋπολογισμός για το έτος 2012.

Έτσι, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη πρόσκληση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2012, Μ. Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα) και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL (Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου) Πλ.Καραϊσκάκη-Αθήνα (Στάση Μετρό:Μεταξουργείο)

Συμπληρωματικά, σας ενημερώνουμε ότι στη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και ψηφοφορία για την εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων της Ένωσης, καθώς και για εκπροσώπους στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες ενώσεις-οργανώσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την ΕΣΠΗΤ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

Αθήνα, 4 Απριλίου 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ
ΕΤΟΥΣ 2012
(Έγκριση νέου Προϋπολογισμού 2012)

Σας γνωστοποιούμε ότι θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου, στις 13 Απριλίου 2012, Μ. Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης, επί των οποίων καλούνται να αποφασίσουν τα τακτικά μέλη της ΕΣΠΗΤ:
Εκλογή Τριμελούς επιτροπής (με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη) για την διενέργεια ψηφοφορίας επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης:
α) Ανάγνωση και έγκριση του νέου Προϋπολογισμού για το έτος 2012
β) Εκλογή Τριμελούς εφορευτικής επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη για την διενέργεια των αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων της Ένωσης καθώς και για εκπροσώπους αντιπροσώπους σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες Ενώσεις Οργανώσεις.
Η παραπάνω Γενική Συνέλευση είναι η πρώτη και για την απαρτία της πρέπει να είναι παρόν το ½ των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς εντάξει σήμερα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες, παρακαλούνται να υποβάλουν γραπτώς τις υποψηφιότητές τους στη γραμματεία της Ένωσης πέντε (5) πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με υπεύθυνη δήλωση του Ν.Δ. 1599/86 ότι ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου ή είναι συνταξιούχοι και δεν έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων.Σημείωση: Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΣΠΗΤ (άρθρο 31, παρ. 2) είναι ασυμβίβαστη η ιδιότητα του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής και η ιδιότητα του υποψηφίου για οποιοδήποτε όργανο του σωματείου.

Χρόνος λήξεως ψηφοφορίας και εργασιών της Γενικής Συνέλευσης: 15.00 μ.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

Συνάδελφοι,

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας της πρώτης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και άρα μη πραγματοποίησής της – όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, διότι απαιτείται η παρουσία του 50% των ταμειακώς εντάξει μελών μας – και προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, σας γνωρίζουμε ότι
η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση
θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ώρα 10.30 π.μ.,
στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL.
(Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρο)Πλ. Καραϊσκάκη-Αθήνα (Στάση Μετρό: Μεταξουργείο)

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητο να γίνει
για την έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2012 και την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Ένωσης.

Κατά συνέπεια θεωρούμε περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη
την παρουσία σας
στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ τo
Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ώρα 10.30 π.μ.,
στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL

(Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου) Πλ.Καραϊσκάκη-Αθήνα (Στάση Μετρό:Μεταξουργείο)

για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερη πρόσκληση από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

Τα δόκιμα μέλη της ΕΣΠΗΤ μπορούν να παρευρεθούν για να ενημερωθούν, χωρίς
δικαίωμα ψήφου, ερωτήσεων και τοποθετήσεων.

Ετικέτες:

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: