Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤIKΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ 27/11/22

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Γενικές Συνελεύσεις

συνδετήραςΑγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γνωστοποιούμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (συνεδρίαση 25-10-22) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ, στις 26 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ., στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 Αθήνα, 1ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης, επί των οποίων καλούνται να αποφασίσουν τα τακτικά μέλη της ΕΣΠΗΤ:

• Εκλογή Τριμελούς Επιτροπής (με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη) για τη διενέργεια της ψηφοφορίας επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.
• Ανάγνωση και έγκριση του Προϋπολογισμού για το έτος 2022.
• Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιακών κινητοποιήσεων σύμφωνα με το άρθρο 3 σε συνδυασμό με τα άρθρα 14 & 27 του Καταστατικού.
• Ενημέρωση για τη δημιουργία Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων των Δημοσιογράφων «ΞΕΝΟΦΩΝ» με τη στήριξη των δημοσιογραφικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε)
• Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

EΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι το Δ.Σ. αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με δύο διακριτούς τρόπους:
Με φυσική παρουσία
• Ηλεκτρονικά, με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom

Κάθε άλλη διαδικασία δεν θα εξασφάλιζε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών, καθώς όχι μόνο θα απέτρεπε για οικονομικούς λόγους τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων από την Περιφέρεια, αλλά και θα αδικούσε με την απουσία από τη Γενική Συνέλευση μεγάλες κατηγορίες συναδέλφων μας όπως ιδίως όσους έχουν προβλήματα υγείας, ευπαθείς κατηγορίες, συναδέλφους με νοσήματα κ.α.
Σημειώνουμε ότι: Η διαδικασία της ψηφοφορίας, για όσους συμμετάσχουν ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιηθεί με την χρήση ψηφιακής κάλπης, που διασφαλίζει την πλήρη νομιμότητα και το αδιάβλητο και έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε πολλές μεγάλες και μαζικές διαδικασίες συλλογικών οργάνων.
Η παραπάνω Γενική Συνέλευση είναι η πρώτη και για την απαρτία της πρέπει να είναι παρόν το ½ των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς εντάξει.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε για την απαρτία απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 25% του συνόλου των τακτικών και ταμειακώς εντάξει μελών.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωτική. (Καταστατικό ΕΣΠΗΤ άρθ. 8 παρ. η).

Χρόνος λήξεως ψηφοφορίας και εργασιών της Γενικής Συνέλευσης: 15.00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Συνάδελφοι,
προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, διευκρινίζουμε, ότι, η

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ
θα πραγματοποιηθεί 27 Νοεμβρίου,
ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ.,

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ ΣΤΙΣ 2 Δεκεμβρίου 2017

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Γενικές Συνελεύσεις

συνδετήρας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γνωστοποιούμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (συνεδρίαση 31-10-17) θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ, 27 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα), με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης, επί των οποίων καλούνται να αποφασίσουν τα τακτικά μέλη της ΕΣΠΗΤ:
• Ασφαλιστικό (Διεύρυνση ΕΔΟΕΑΠ)
• 8Ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο ΠΟΕΣΥ-Η ΕΣΠΗΤ στο νέο χάρτη της ενημέρωσης που διαμορφώνεται
Η παραπάνω Γενική Συνέλευση είναι η πρώτη και για την απαρτία της πρέπει να είναι παρόν το ½ των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς εντάξει σήμερα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα) με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε για την απαρτία απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 25% του συνόλου των τακτικών και ταμειακώς εντάξει μελών.

Σας θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση είναι καταστατική υποχρέωση.

Χρόνος λήξεως εργασιών της Γενικής Συνέλευσης: 15.00 μ.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Θέμης Κ. Μπερεδήμας                             Θανάσης Αλατάς

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνάδελφοι, προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, διευκρινίζουμε, ότι, η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα) και παρακαλείσθε να προσέλθετε την ακριβή ώρα έναρξης της συνέλευσης (10.30 π.μ.) έτσι ώστε να υπάρξει έγκαιρα η απαρτία που προβλέπει το Καταστατικό μας, αλλά και να μην ταλαιπωρηθούν οι συνάδελφοι μέλη που είναι συνεπείς ως προς την παρουσία τους.

Τα δόκιμα μέλη της ΕΣΠΗΤ μπορούν να παρευρεθούν για να ενημερωθούν, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Το Σάββατο 4/4/2015 η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Γενικές Συνελεύσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΝΕΑ ΤΑΚΤIKH  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ
ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ
TAKTIKH Γ.Σ. ΤΗΣ 31ης/3/15

συνδετήρας

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow