Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Ανακοίνωση του Διασωματειακού για την επιστροφή του προέδρου της ΕΠΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Διασωματειακό, Νομικά θέματα

Print page

Ανακοίνωση H Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ χαιρετίζει την προσωρινή διαταγή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για επιστροφή του συναδέλφου Προέδρου της ΕΠΠΗΤ στην εργασία του στο ΔΟΛ, στην ίδια θέση και με τους ίδιους όρους εργασίας, από όπου είχε εκδιωχθεί από την εργοδοσία του ΔΟΛ. Την υπόθεση χειρίστηκε με εντολή της Συντονιστικής ο δικηγόρος Δημήτρης Περπατάρης.

Την ώρα που ο χώρος των εργαζόμενων στα ΜΜΕ χτυπιέται αλύπητα από τις εργοδοτικές επιθέσεις με μειώσεις μισθών, παραβιάσεις των ΣΣΕ και καθυστερήσεις πληρωμής δεδουλευμένων, η σημερινή προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για την επιστροφή στην εργασία του διωκόμενου από την εργοδοσία συναδέλφου Προέδρου της ΕΠΠΗΤ μας ατσαλώνει και μας εμπνέει.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι η σταθερή, αταλάντευτη, διεκδικητική στάση μαζί με τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές που εκφράζουν την θέληση των εργαζομένων είναι η στάση που στο τέλος φέρνει την ΝΙΚΗ.

Ετικέτες: ,

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: