Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Καταγραφή ανέργων μελών ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Σεμινάρια

Print page

Ανακοίνωση Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια καταγραφής και στήριξης των άνεργων συναδέλφων. Ζητάμε την άμεση συμμετοχή και επικοινωνία με όλα τα άνεργα μέλη της ΕΣΠΗΤ για να μπορέσουμε να δράσουμε οργανωμένα και αποτελεσματικά. Τα δεδομένα είναι διπλά ανησυχητικά. Από τη μία η κρίση και οι απολύσεις που πλέον σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν το όριο της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και από την άλλη η ελλιπής επικοινωνία μεταξύ ΕΣΠΗΤ και άνεργων συναδέλφων, που θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.
Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η προ ενός περίπου έτους αντίστοιχη προσπάθεια που είχε γίνει ναυάγησε λόγω ανύπαρκτης ανταπόκρισης: μόλις 10 – 15 άνεργα μέλη συμμετείχαν στην καταγραφή τότε, με αποτέλεσμα να μην ευοδώσει και η επαφή με τον ΟΑΕΔ που απέβλεπε στην κατάρτιση επιμορφωτικών σεμιναρίων και την επέκταση των προγραμμάτων επιδότησης της απασχόλησης και στον κλάδο μας.
Δεν νοείται σήμερα η Ένωσή μας να μην έχει καταρτισμένη και ενημερωμένη κατάσταση των άνεργων μελών της. Και αυτό εξαρτάται και από την δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή.
Πρώτο και κύριο βήμα είναι να γίνει από το μηδέν μια νέα καταγραφή του αριθμού των άνεργων μελών.
Στόχος και υποχρέωσή μας είναι να υπάρξει κατ’ αρχήν μια συνολική εικόνα για την σημερινή κατάσταση των άνεργων και των μακροχρόνια άνεργων, με το διάστημα ανεργίας που έχουν διανύσει και την ειδικότητά τους.
Παρακαλείστε, όσοι σας αφορά, για την άμεση ανταπόκρισή σας από 6 Ιουλίου 2011 έως 15 Ιουλίου 2011, είτε τηλεφωνικώς (210-3236039, 210- 3633427) στην Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ, είτε με e-mail (rg.tenetonull@tipse), με την ένδειξη για την «Καταγραφή ανέργων».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

επιστολή

Ετικέτες: , ,

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: