ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΣΠΗΤ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΛΟΙΠΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ στο 10ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΕΣΥ 19-21/6/2025

Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΠΗΤ, συνήλθε σε συνεδρίαση την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 στην Αθήνα και στα Γραφεία της Ένωσης επί της οδού Βαλαωρίτου 9, προκειμένου να εξετάσει τις υποψηφιότητες των μελών της ΕΣΠΗΤ, τα οποία θα κατέλθουν κατά τις αρχαιρεσίες της ΕΣΠΗΤ στις 19-21 Ιουνίου 2025 για εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Επιτροπής Ταμείου Αλληλοβοηθείας, Εφορευτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΕΣΠΗΤ, εκπροσώπων της ΕΣΠΗΤ στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και αντιπροσώπων της ΕΣΠΗΤ στο 10ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών υποψηφιοτήτων για συνδυασμούς και υποψηφίους από την Εφορευτική Επιτροπή, η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων έχει ως εξής (πατήστε εδώ):
Trackback από τον ιστότοπο.
