Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΠΟΕΣΥ και Ενώσεις Συντακτών στηρίζουν τα σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και οι Ενώσεις Συντακτών της χώρας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ΕΣΠΗΤ) στηρίζουν έμπρακτα τα δημοτικά σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας, μιας από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η συμβολική, αλλά και ουσιαστική αυτή στήριξη της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο περιθώριο της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ στη Λάρισα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Στις μαθήτριες και τους μαθητές των τριών δημοτικών σχολείων του Παλαμά Καρδίτσας, η Ομοσπονδία και οι Ενώσεις Συντακτών θα προσφέρουν σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, βιβλία, αθλητικό υλικό και είδη ανάγκης που ζητήθηκαν από τα ίδια τα σχολεία.

Η ΠΟΕΣΥ έχει ανακοινώσει από τις 12 Σεπτεμβρίου τη διεξαγωγή του Γενικού της Συμβουλίου στη Θεσσαλία για συμβολικούς λόγους. Μαζί με τις Ενώσεις Συντακτών που σε συνεργασία με τα Ταμεία ΜΜΕ έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης της Θεσσαλίας και των δημοσιογράφων που κάλυψαν τις πλημμύρες, θα στηρίξουν και τα τρία δημοτικά σχολεία του Παλαμά.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Το πρωί της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο θα συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση προέδρων της ΠΟΕΣΥ, των Ενώσεων Συντακτών και των Ταμείων Τύπου και ΜΜΕ.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: