Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ EURONEWS – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τη δημιουργία του ευρωπαϊκού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα Euronews διοργανώνει ενημερωτική καμπάνια για τις εξελίξεις που αφορούν στους εργαζόμενους αλλά και στη ποιότητα και ανεξαρτησία της ενημέρωσης των μέσων του Euronews. Πριν από δύο μήνες ανακοινώθηκε η απόλυση 200 εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και πολλοί συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι εργαζόμενοι του Euronews ανησυχούν τόσο για το μέλλον τους όσο και για  την ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης που εργάζονται και τη ζωτική κάλυψη των ευρωπαϊκών υποθέσεων.

Στη βάση αυτή καλούν τους ηγέτες της ΕΕ και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να λάβουν θέση υπέρ του Euronews για να κρατηθεί ζωντανό και ανεξάρτητο αυτό το βασικό ευρωπαϊκό μέσο ενημέρωσης.

Σήμερα 9 Μάϊου 2023  οι εργαζόμενοι του Euronews  θα διαδηλώσουν ειρηνικά στο Στρασβούργο της Γαλλίας, μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του ομίλου, ενώ η Διεθνής Ομοσπονδία θα απευθύνει σχετική επιστολή στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Περισσότερα εδώ:

https://www.ifj.org/media-centre/news/detail/category/press-releases/article/europe-mass-redundancies-and-independence-in-question-at-euronews

 

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: