Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, αγαπημένου συναδέλφου και μέλους της, Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Γεννημένος στην Πάτρα το 1946, εκδήλωσε από νωρίς την αγάπη του για το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Εργάστηκε επί σειρά ετών, και από διάφορες θέσεις, στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο ( Άμυνα & Διπλωματία, Εξουσία, Ραδιοτηλεόραση, Πριν, Παρόν, Εβδόμη, Έθνος, Ειδήσεις, Κέρδος κ.α).
Με στιβαρή προσωπικότητα, ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ελληνική δημοσιογραφία.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η εξόδιος ακολουθία του εκλεκτού συναδέλφου Δημήτρη Ζαφειρόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στο Χαϊκάλι Αχαΐας.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: