Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΑΚΤIKΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (συνεδρίαση 25-10-22) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ, στις 27 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 Αθήνα, 1ος όροφος).
Σύντομα θα λάβετε την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης και τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την πραγματοποίησή της.
EΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι το Δ.Σ. αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης, να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με δύο διακριτούς τρόπους:
• Με φυσική παρουσία
Ηλεκτρονικά, με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας
Σημειώνουμε ότι: Η διαδικασία της ψηφοφορίας, για όσους συμμετάσχουν ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιηθεί με την χρήση ψηφιακής κάλπης, που διασφαλίζει την πλήρη νομιμότητα και το αδιάβλητο και έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε πολλές μεγάλες και μαζικές διαδικασίες συλλογικών οργάνων.
Κάθε άλλη διαδικασία δεν θα εξασφάλιζε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών, καθώς όχι μόνο θα απέτρεπε για οικονομικούς λόγους τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων από την Περιφέρεια, αλλά και θα αδικούσε με την απουσία από τη Γενική Συνέλευση μεγάλες κατηγορίες συναδέλφων μας όπως ιδίως όσους έχουν προβλήματα υγείας, ευπαθείς κατηγορίες, συναδέλφους με νοσήματα κ.α.
Η ΕΣΠΗΤ συνεχίζει αδιάλειπτα να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, επιτελώντας το ρόλο της με ευθύνη και επαγρύπνηση. Με συνδικαλιστική και συναδελφική ετοιμότητα απέναντι στις απαιτήσεις για ένα ποιοτικό μέλλον, με επαγγελματικές αρχές δεοντολογίας και δημοσιογραφική αλληλεγγύη, αντιστεκόμαστε με σθένος στις προκλήσεις της εποχής με ενωτική διάθεση και ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: