Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, αγαπημένου συναδέλφου και μέλους της, Γιώργου Πρωτόπαπα, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Δημοσιογράφος, διεθνολόγος και στρατηγικός αναλυτής, διακρίθηκε για το υψηλό επίπεδο, αλλά και για το προσωπικό και επαγγελματικό ήθος του.
Γεννημένος το 1970, ο Γιώργος Πρωτόπαπας ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το πανεπιστήμια Kent και πτυχίου από το Hertfordshire. Εργάστηκε ως Foreign Desk Editor στην εφημερίδα “Επενδυτής” από το 2000 έως το 2014. Υπήρξε επίσης Sr. Data Analyst στη Palo Services και Member of Advisory Board, στο περιοδικό Modern Diplomacy. Είχε συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή συνέδρια για γεωπολιτική και ασφάλεια, ενώ έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά κείμενα.

 Ο Γιώργος Πρωτόπαπας υπήρξε μέχρι το τέλος από τους βασικούς συντελεστές του SLpress.gr

Ήταν αγαπητός και άξιος συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για την ευγενική φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ελληνική δημοσιογραφία.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: