Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΑΝΑΣΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον συνάδελφο Θανάση Φωτόπουλο, Πρόεδρο του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου, που απολύθηκε παράνομα παρά την συνδικαλιστική του ιδιότητα.

Η νέα αυτή εργοδοτική αυθαίρετη ενέργεια είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των στοχευμένων απολύσεων συνδικαλιστών που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν θα μείνει αναπάντητη. Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ διαμηνύει την πάγια και αμετάκλητη θέση του για την υπεράσπιση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας που πλήττονται κατάφωρα από παρόμοιες πρακτικές εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Εν όψει και της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 3 μ.μ. η στο Υπουργείο Εργασίας, για την απόλυση του  Θανάση Φωτόπουλου αλλά και της συνάντησης του Συνδικάτου με την ηγεσία του υπουργείου και την εργοδοσία της επιχείρησης «UPPRESS», το Δ.Σ της ΕΣΠΗΤ εκφράζει την έμπρακτη στήριξη και συμπαράστασή του στο Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου και θα σταθεί αταλάντευτα και αποφασιστικά στο πλευρό του συναδέλφου μέχρι την τελική του δικαίωση.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: