Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

H ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ ανακοινώνει την απώλεια της άξιας συναδέλφου, δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Ιωάννας Αγγελούδη, σε ηλικία 74 ετών.
Γεννήθηκε στο Kρανίδι Αργολίδος. Eργάστηκε στον Hμερήσιο και Περιοδικό Tύπο από το 1981 μέχρι το 2007. (Eφημερίδα «24 Ώρες» και περιοδικά «Ένα», «Mία», «Kαι» «Aθηνόραμα». κ.ά.), οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Είχε επίσης έντονη συνδικαλιστική δράση καθώς διετέλεσε και Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΠΗΤ.

Με στιβαρή προσωπικότητα, ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα, η Ιωάννα Αγγελούδη άφησε το αποτύπωμά της στο χώρο της δημοσιογραφίας τόσο με το έργο της όσο και με το συναδελφικό ήθος και τον άψογο επαγγελματισμό της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά μία άξια συνάδελφο, με ξεχωριστή φυσιογνωμία και προσωπικότητα, που υπηρέτησε με σεβασμό και ευσυνειδησία την ελληνική δημοσιογραφία.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: