Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταδικάζουν τη βάναυση επίθεση κατά τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ ενώνει τη φωνή του με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ένωση Συντακτών Κύπρου, καταδικάζοντας τα πρωτοφανή φαινόμενα βίας κατά των εγκαταστάσεων του Συγκροτήματος Τύπου «ΔΙΑΣ» και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ που έλαβαν χώρα στις 18 Ιουλίου, στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των μέτρων της πανδημίας, ομάδες διαμαρτυρόμενων επιτέθηκαν στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, πετώντας κροτίδες και προκαλώντας καταστροφές, τόσο στα αυτοκίνητα του σταθμού, όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση, με την οποία «καταδικάζει αυτή τη βάναυση επίθεση και καλεί τις Αρχές να προβούν σε διεξοδικές έρευνες». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΔ Ricardo Gutiérrez,: «Χαιρετίζουμε τις συνεχιζόμενες έρευνες για αυτές τις απαράδεκτες επιθέσεις, τις οποίες καταδικάζουμε έντονα. Αυτό το επίπεδο βίας και ασέβειας για τους επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης είναι άνευ προηγουμένου στην Κύπρο και αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της ανάγκης μεγαλύτερης προστασίας για τους δημοσιογράφους».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: