Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της από 31/3/2021 ανακοίνωσης της ΕΣΠΗΤ σχετικά με την αναβολή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης κι επειδή οι ειδικές συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πρωτοφανής υγειονομική κρίση της πανδημίας, δυστυχώς συνεχίζονται, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα (στην από 14/5/2021 συνεδρίασή του), την τρίμηνη παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου [άρθ. 13, παρ.5 του Καταστατικού] και τον προγραμματισμό των αρχαιρεσιών για τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Ήδη, η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων έχει παραταθεί εκ του Νόμου μέχρι τις 30/6/2021 (άρ. 90 ν. 4790/2021) και αναμένεται εκ νέου μεταβατική ρύθμιση, ενώ με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από 31-5-2021 έως 7/6/2021» (ΦΕΚ 2233/Β/29-5-2021) έχει απαγορευτεί η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης σε σωματεία με εγγεγραμμένα μέλη άνω των 150 ατόμων (άρ. 1 παρ. 4).
Σε νέα επιστολή –και πάντα σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους- θα αποσταλεί στα μέλη της Ένωσης το σχετικό ενημερωτικό σχετικό υλικό για τη διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης.
Η ΕΣΠΗΤ συνεχίζει αδιάλειπτα να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, επιτελώντας το ρόλο της με ευθύνη και επαγρύπνηση. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε κάθε χώρο εργασίας, για αποτροπή κάθε αντεργατικής παρέμβασης ή απόπειρας καταστρατήγησης κεκτημένων δικαιωμάτων που αφορά τις εργασιακές σχέσεις, παρέχοντας συνδικαλιστική και νομική στήριξη όπου είναι απαραίτητο. Όπως ανταποκρίνεται συνεχώς με έμπρακτη στήριξη στα άνεργα μέλη και τους πλέον ευάλωτους συναδέλφους.
Με ετοιμότητα απέναντι στην απαίτηση για ένα ποιοτικό μέλλον, με επαγγελματικές αρχές δεοντολογίας και δημοσιογραφική αλληλεγγύη, αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες που φέρνει η πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία με ενωτική διάθεση και ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους.
Υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματεία της Ένωσης λειτουργεί, όπως γνωρίζετε, κανονικά από την αρχή της πανδημίας για άμεση, έγκυρη ενημέρωση κι εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσης, πάντα σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας, ενώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένουν στη διάθεση των συναδέλφων, ως ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας, εργασιακής και συνδικαλιστικής ενημέρωσης και συνδρομής.
Με αλληλεγγύη και ενωτικό πνεύμα συνεργασίας, θα ξεπεράσουμε μαζί και αυτή την κρίση.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: