Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, αγαπημένου συναδέλφου και μέλους της, Μιχάλη Λουκόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Γεννήθηκε στο Ξεροπήγαδο Ναυπακτίας. Με ακαδημαϊκές ανώτατες σπουδές στο Illinois University στο Σικάγο, εργάστηκε επί σειρά ετών στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο μέσα από διάφορα έντυπα «Αυριανή», «Νίκη, «Εξόρμηση». Από το 1989 εργαζόταν στη Γενική Γραμματεία Τύπου (νυν Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης κ Επικοινωνίας ) σε διάφορες θέσεις και θέσεις ευθύνης – ήταν Προϊστάμενος του τμήματος Γραφείων Τύπου Εσωτερικού, Προϊστάμενος Ξένου Τύπου – με επαγγελματική ευσυνειδησία και ακεραιότητα. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε την δημοσιογραφία από τη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Ενημέρωσης της ΓΓΕΕ.
Η συνέπεια, οι αρχές και το ήθος του ήταν υποδειγματικά, σε όποια θέση κι αν βρέθηκε, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η προσφορά του στη συνδικαλιστική δράση και τη συναδελφική αλληλεγγύη.
Ήταν αγαπητός και άξιος συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για την ευγενική φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του, τους συναδέλφους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ελληνική δημοσιογραφία
.
Η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Λουκόπουλου θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: