Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςΟι ειδικές συνθήκες που έχει διαμορφώσει, ένα χρόνο τώρα, η πρωτοφανής υγειονομική κρίση της πανδημίας, δεν θα επιτρέψουν – δυστυχώς – τη διεξαγωγή και της φετινής ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΣΠΗΤ.
Το Δ.Σ. της Ένωσης, ανταποκρινόμενο, όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα, με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι στα ειδικά μέτρα που συνεχίζουν να ισχύουν με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αποφάσισε ομόφωνα (στην από 29/3/2021 συνεδρίασή του), την αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2021 και τη μεταφορά της σε ημερομηνία που θα επιτρέψουν οι συνθήκες, πάντα σύμφωνα με τις εξελίξεις και με γνώμονα την προάσπιση του μεγαλύτερου αγαθού όλων, της υγείας και της προστασίας των μελών της Ένωσης και των οικογενειών τους.
Η ΕΣΠΗΤ, με πάγια αρχή της την προστασία της ενημέρωσης και των δημοσιογράφων, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη και πρωτοφανή περίοδο συνεχίζει αδιάλειπτα να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, με ενημέρωση και επικοινωνία, επιτελώντας το ρόλο της με ευθύνη και επαγρύπνηση.
Μέσα στη δίνη της κρίσης, οι δυναμικές που αναπτύσσονται εξακολουθούν να διαμορφώνουν ένα σαφώς πιο δυσμενές κι επισφαλές πεδίο για τους εργαζόμενους. Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ ανταποκρίθηκε άμεσα στα νέα δεδομένα με έμπρακτη στήριξη στα άνεργα μέλη και τους πλέον ευάλωτους εργαζόμενους. Παράλληλα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε κάθε χώρο εργασίας, για αποτροπή κάθε αντεργατικής παρέμβασης ή απόπειρας καταστρατήγησης κεκτημένων δικαιωμάτων που αφορά τις εργασιακές σχέσεις, παρέχοντας συνδικαλιστική και νομική στήριξη όπου είναι απαραίτητο.
Με πάγια αρχή μας την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, τη διάσωση των θέσεων εργασίας, την αλληλεγγύη στους περισσότερο πληττόμενους συναδέλφους, αλλά και την ετοιμότητά μας απέναντι στην απαίτηση για ένα ποιοτικό μέλλον, με επαγγελματικές αρχές δεοντολογίας και δημοσιογραφική αλληλεγγύη, αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες που φέρνει η πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία με ενωτική διάθεση και ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους.
Στη βάση αυτή, υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματεία της Ένωσης συνεχίζει την λειτουργία της για άμεση, έγκυρη ενημέρωση κι εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσης, πάντα σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας, ενώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένουν στη διάθεση των συναδέλφων, ως ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας, εργασιακής και συνδικαλιστικής ενημέρωσης και συνδρομής.
Με αλληλεγγύη και ενωτικό πνεύμα συνεργασίας, θα ξεπεράσουμε μαζί και αυτή την κρίση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: