Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

To Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ, εκφράζει την αλληλεγγύη του στο σύλλογο εργαζόμενων του Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας», οι οποίοι αγωνίζονται διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, τον επικουρικό γιατρό Κώστα Καταραχιά.
Μπροστά στις πρωτοφανείς συνθήκες πανδημίας που εξακολουθεί να βιώνει σχεδόν όλος ο πλανήτης, η απόλυση γιατρού και μάλιστα από το μεγαλύτερο ογκολογικό Νοσοκομείο της χώρας, είναι όχι μόνο κατάφωρη πρόκληση αλλά και μία εγκληματική απόφαση, όταν οι ασφυκτικές ανάγκες των νοσοκομείων, απαιτούν χιλιάδες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Η δίωξη του Κώστα Καταραχιά που εργάζεται στο ΕΣΥ πέντε χρόνια ως επικουρικός γιατρός, είναι επίθεση στο ίδιο σωματείο του νοσοκομείου λόγω της αγωνιστικής στάσης του, αλλά και λόγω της καταγγελίας του συγκεκριμένου σωματείου για ελλιπή μέτρα ασφαλείας και τις ΕΔΕ σε γιατρούς και νοσηλευτές που νόσησαν από κορωνοϊό.
Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ, σαν ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης, τους γιατρούς, νοσηλευτές, υγειονομικούς, όλους τους επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται σκληρά για την υγεία και τη ζωή όλων μας, δηλώνει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας» δηλώνοντας ότι παρόμοιες πρακτικές που αφορούν σε στοχοποίηση εργαζομένων και εκδικητική απόλυσή τους δεν πρέπει να περάσουν.
Οι εργαζόμενοι στην Υγεία δίνουν μια μεγάλη μάχη για όλη την κοινωνία. Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει έμπρακτα τους γιατρούς, και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, χρηματοδότηση της δημόσιας Υγείας και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για τις ανάγκες καταπολέμησης της πανδημίας
Οι δημοσιογράφοι, και αυτοί στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια των αναγκών των εργαζόμενων στην Υγεία αλλά και της πλήρους ελεύθερης επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ τους για την πορεία της πανδημίας μέχρι την τελική και οριστική καταπολέμησή της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: