Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

H ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του άξιου συναδέλφου, δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Απόστολου Ρουμπάνη, ο οποίος “έφυγε” αιφνιδίως σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1971, ο Απόστολος Ρουμπάνης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, με αντικείμενο τις Διεθνείς Σχέσεις και τη Λατινική Αμερική.
Υπηρέτησε από τους πρώτους τη διαδικτυακή δημοσιογραφία, το 2000, μέσα από το IN.GR, το πρωτοποριακό την εποχή εκείνη εγχείρημα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στον οποίο εργάστηκε και μέχρι την οικονομική κατάρρευσή του το 2017. Προηγουμένως, από το 1996 μέχρι το 2000, είχε εργαστεί στη «Φωνή της Ελλάδος» και στις ισπανόφωνες εκπομπές της ΕΡΑ.
Το 2018 εντάχθηκε στον όμιλο των «Παραπολιτικών», καλύπτοντας κυρίως το διεθνές ρεπορτάζ με ειδησεογραφικά κείμενα, σχολιασμό και αρθρογραφία Επί σειρά ετών επίσης δημοσίευε σχόλια, απόψεις και ταξιδιωτικές εμπειρίες στο προσωπικό του blog aposargentino.blogspot.com. Τους τελευταίους μήνες συνεργαζόταν με τα περιοδικά κλαδικού περιεχομένου της T-Press Publications / Exhibitions.
Με έντονη προσωπικότητα, ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα, πολυταξιδεμένος, με πολυδιάστατο καλειδοσκόπιο γνώσεων και εμπειριών, ο Απόστολος Ρουμπάνης άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμά του τόσο με το έργο του όσο και το συναδελφικό ήθος και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του, τους συναδέλφους του και αποχαιρετά έναν άξιο και ευγενή συνάδελφο, με ξεχωριστή φυσιογνωμία και προσωπικότητα, που υπηρέτησε με σεβασμό και ευσυνειδησία την ελληνική δημοσιογραφία.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: