Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Ψήφισμα εργαζομένων Ναυτεμπορικής

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Οι εργαζόμενοι στην τελευταία οικονομική εφημερίδα που έχει απομείνει, «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και την ιστοσελίδα naftemporiki.gr, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.
Kαθώς η ιστορική εφημερίδα εισέρχεται πλέον σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία, στηρίζουν τις προσπάθειες για τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας, που επί 96 έτη ενημερώνει τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο.

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, με αυταπάρνηση και τεράστιο προσωπικό κόστος, επί μία και πλέον τριετία συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε στην ομαλή κυκλοφορία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου ενημέρωση.

Ακόμη και κατά την περίοδο του lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού και της πρωτοφανούς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα, συνεχίσαμε να παρέχουμε το αγαθό της ενημέρωσης, παρά τις καθυστερήσεις πληρωμών και την ολιγωρία της ιδιοκτησίας για τη διάσωση της εταιρείας.

Η συνέχιση της έκδοσης δεν μπορεί, ωστόσο, να γίνεται σε βάρος των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και την ιστοσελίδα, εκφράζουμε την πρόθεση να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με όλα τα νόμιμα μέσα τα δικαιώματά μας (αποπληρωμή δεδουλευμένων, καταβολή αποζημιώσεων) και την εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

Καλούμε τον ειδικό διαχειριστή να δώσει το ταχύτερο δυνατόν, τέλος στην ομηρία των εργαζομένων και να προχωρήσει σε μία νέα αρχή για την ιστορική οικονομική εφημερίδα, εξασφαλίζοντας την τακτική καταβολή των αποδοχών, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την υψηλού επιπέδου εγκυρότητα. Οι δημοσιογράφοι θα πράξουν το καθήκον τους με σεβασμό στους αναγνώστες των Μέσων.

Ενωμένοι με τη στήριξη των σωματείων του κλάδου (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΠΗΤ) θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, κρατώντας παράλληλα την εφημερίδα ζωντανή, παρά τις τεράστιες προσωπικές δυσκολίες.

«Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» έμεινε όρθια τη δύσκολη εποχή τόσο των μνημονίων, όσο και της εν εξελίξει οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, χάρη στην αυταπάρνηση των εργαζομένων.

Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: