Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Δικαίωση για τους συντάκτες του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ με ικανοποίηση ενημερώθηκε από τα μέλη της Ένωσης, εργαζομένους στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ότι, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, τόσο ο ιστότοπος «ARCADIA PORTAL», όσο και η συνεργαζόμενη δημοσιογράφος, κυρία Εύα Γαλανιάδη ανασκεύασαν την άκρως προσβλητική και συκοφαντική για το Δημοτικό Ραδιόφωνο και τους εργαζομένους του δημοσίευσή τους, ζητώντας συγγνώμη από όλους τους θιγόμενους, αναγνώρισαν την συμβολή του δημοτικού ραδιοφώνου και των συντακτών του στην αδέσμευτη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και απέσυραν την σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους, που με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ήθος υπηρετούν το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα, θα υπερασπίζεται την ανεξαρτησία και την ομαλή λειτουργία των ανά την Ελλάδα Δημοτικών Ραδιοφώνων και θα είναι αντιμέτωπη με όσους, εκόντες-άκοντες, υποβλέπουν και βυσσοδομούν κατά του θεσμού της δημοτικής ραδιοφωνίας.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: