Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, 7 μ.μ. στο Σύνταγμα

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Ο συγκλονιστικός ξεσηκωμός σε όλο τον πλανήτη μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζώρτζ Φλόϊντ, στέλνει δυνατό μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό, τη ρητορική του μίσους και την επιβολή των δυνάμεων καταστολής και βίας. Είναι όμως παράλληλα και ένα ηχηρό καταγγελτικό μήνυμα απέναντι στις πολιτικές της μισαλλοδοξίας ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και ενάντια σε κάθε αντίθετη άποψη, θεωρία, ιδεολογία.

Στη βάση αυτή το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ εκφράζει την ευαισθητοποίησή του για την ποιότητα ζωής των προσφύγων και μεταναστών, τονίζοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την προώθηση της ισότητας, του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των πολιτικών και ατομικών ελευθεριών.

Συντονιζόμαστε με το διεθνές κίνημα που οργανώνει κινητοποιήσεις στο τέλος του Ιουνίου και στηρίζουμε τα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια που οργανώνονται στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις πανελλαδικά την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 7 μμ, με τη συμμετοχή επιτροπών προσφύγων και κοινοτήτων μεταναστών, αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών κινήσεων, συνδικάτων, φοιτητικών συλλόγων, Ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: