Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού που δέχτηκε κατά την τέλεση των καθηκόντων του ο συνάδελφος δημοσιογράφος Θράσος Αβραάμ, εργαζόμενος στην ιστοσελίδα stonisi.gr, στη Λέσβο.

Οι  επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων και η στοχοποίηση τους από ακραία αντιδημοκρατικά στοιχεία είναι απολύτως καταδικαστέες και μας βρίσκουν όλους ενωμένους απέναντί τους.

Στη παραπάνω βάση το Δ.Σ.  της ΕΣΠΗΤ  καλεί τους εργαζόμενους συναδέλφους στα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν αντιστάσεις απέναντι σε τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και να συνεχίσουν τον αγώνα της αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών, με επαγγελματισμό και απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα στην ενημέρωση αποτελούν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αισθάνονται ελεύθεροι και να εργάζονται χωρίς απειλές, επιθέσεις και αντεγκλήσεις ώστε να υπηρετήσουν την ενημέρωση ως πρώτιστο δημόσιο αγαθό.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο στεκόμαστε στο πλευρό των διωκόμενων συναδέλφων ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε όλοι σήμερα, στηρίζοντας με κάθε μέσο τα εργασιακά δικαιώματα, την ενημέρωση και την ελευθεροτυπία.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: