Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΙΣΣΥ) ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την αιφνίδια απώλεια της συνάδελφου δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Χρυσούλας (Σίσσυς) Αρβανιτίδου.

Η Σίσσυ Αρβανιτίδου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στον περιοδικό Τύπο και στις Εκδόσεις Λυμπέρη, ενώ  την τελευταία 20ετία εργαζόταν αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία, στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Κοσμοδρόμιο», στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Η τελευταία εκπομπή της μεταδόθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Υπήρξε ακούραστη και συνεπής επαγγελματίας, αγαπητή και άξια συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό όλων μας με την ευγενική και πρόσχαρη φυσιογνωμία,  τις γνώσεις, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της, και αποχαιρετά μία άξια συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό την δημοσιογραφία τόσο μέσα από τη γραφή της όσο και μέσα από τα ερτζιανά που τόσο αγάπησε.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: