Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η νέα ταυτότητα μέλους της ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ ενημερώνει τους συναδέλφους μέλη της Ένωσης ότι μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής, ξεκινά η διαδικασία της έκδοσης της νέας δημοσιογραφικής ταυτότητας για όλα τα τακτικά μέλη της ΕΣΠΗΤ (εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους).
Η απόφαση αυτή υπαγορεύθηκε από την ανάγκη εναρμόνισης της ταυτότητας των δημοσιογράφων με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, με διασφάλιση του δικαιώματος των συναδέλφων να έχουν την ίδια ελεύθερη πρόσβαση, όπου απαιτείται η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα φέρουν την υπογραφή του εκάστοτε Υπουργού ή Γενικού Γραμματέα Τύπου και Ενημέρωσης.
Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, και προκειμένου για την έκδοση της νέας δημοσιογραφικής ταυτότητάς σας, παρακαλείστε να αποστείλετε στη Γραμματεία της Ένωσης τα εξής:
Συμπληρωμένο το ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΕΣΠΗΤ (επισυνάπτεται)
 Ψηφιακή φωτογραφία διαβατηρίου (κατά προτίμηση έγχρωμη)
Επίσης, το Δ.Σ. ενημερώνει τα μέλη της Ένωσης ότι για την παραλαβή της νέας ταυτότητας, θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει (συνδρομές ετών τακτοποιημένες μέχρι και το 2019) ενώ θα απαιτείται και η καταβολή του ποσού των 5€, που αντιστοιχεί στα έξοδα έκδοσης-εκτύπωσης της ταυτότητας.
ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙ ΜΕΛΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (5€) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: