Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ME ΘΥΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ στο πλαίσιο των εντεινόμενων, το τελευταίο διάστημα, περιστατικών αστυνομικής βίας που είχαν ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ, τόσο την σύλληψη δύο φοιτητών όσο και την άσκηση βίας και αυταρχισμού κατά δημοσιογράφων, εν ώρα εργασίας τους, δηλώνει:

• Την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια επιβολής των δυνάμεων καταστολής και βίας κατά της ελεύθερης έκφρασης γνώμης. Είναι απαράδεκτο σε μια ελεύθερη και ευνομούμενη πολιτεία οι δημοσιογράφοι να γίνονται στόχος, στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την αντικειμενική ενημέρωση και την ελευθεροτυπία
• Την αλληλεγγύη του στο φοιτητικό κίνημα που έχει υποχρέωση να αγωνίζεται για το δικαίωμα στη μόρφωση, τη δημόσια δωρεάν παιδεία και το πανεπιστημιακό άσυλο.
Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ απαιτεί την απόσυρση όλων των κατηγοριών και την άμεση παύση κάθε δίωξης των δύο φοιτητών που συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν τη Δευτέρα 11/11/2019 στη συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: