Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Δωρεάν ξενάγηση για τα παιδιά των δημοσιογράφων στο θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ έπειτα από την πετυχημένη ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, στο θεματικό πάρκο των «Δεινοσαύρων», προσφέρει και φέτος, αποκλειστικά για τα παιδιά των μελών της ΕΣΠΗΤ, μια δωρεάν ξενάγηση στο θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».
Και αυτή τη φορά, οι βραβευμένες ομάδες Dream Workers και Eksagon Exhibitions, οι δημιουργοί του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», των «Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά», των γιγαντιαίων «Δεινόσαυρων» και της «Οδύσσειας» παρουσιάζουν στην Αθήνα, από τις 15 Οκτωβρίου 2019 ως τις 29 Φεβρουαρίου 2020, το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις 150 μέτρα από τη στάση του Μετρό (Ανθούπολη).

Για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνεται η ευκαιρία μιας μοναδικής ξενάγησης σε ένα θεματοποιημένο περιβάλλον μιας άλλης εποχής. Τρισδιάστατα ρομποτικά εκθέματα, με κίνηση και ήχο παντρεύουν τον μύθο με την ψυχή, τους ήρωες και τα τέρατα με την τεχνολογία και τη γνώση με την ψυχαγωγία.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά, με τη βοήθεια «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.

Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας στην ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

Η ξενάγηση, για τα παιδιά των μελών της ΕΣΠΗΤ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Για τη διευκόλυνσή σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή, έως την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, στέλνοντας email στο: rg.tenetonull@tipse με θέμα: «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» αναφέροντας τον αριθμό ενηλίκων καθώς και τoν αριθμό των παιδιών που θα την παρακολουθήσουν

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: