Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ THN ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΤ κ. ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου τους ΕΣΠΗΤ συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας αναφέρθηκαν κατ’ αρχήν τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στους δημοσιογράφους του περιοδικού-ηλεκτρονικού τύπου και στο χώρο της ενημέρωσης γενικότερα.
Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και εκδηλώθηκε και από τους δύο πλευρές η ανάγκη για στήριξη της ποιότητας και αξιοπιστίας της ενημέρωσης, στην οποία άλλωστε επενδύει διαχρονικά η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας.
Στο πλαίσιο αυτό, έγινε εκτενής συζήτηση για το ήδη σε εξέλιξη 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο της EUROPEAN SOCIETY FOR PERIODICAL RESEARCH (ESPRit) που συνδιοργανώνουν από κοινού η Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού και το ΕΤΜΙΕΤ/ΚΕΝΙ (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, θα φιλοξενηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ), 12-13 Σεπτεμβρίου 2019.

H αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ αιτήθηκε την αιγίδα και τη συνεργασία του ΕΟΤ, υπογραμμίζοντας το διεθνούς ενδιαφέροντος δημοσιογραφικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του 8ο Παγκόσμιου Συνεδρίου της ESPRit, ο οποίος άλλωστε συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς και τις δράσεις του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας διεθνώς.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας, ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Αλατάς και η Ταμίας Νίνα Κασιμάτη.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: