Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Να εφαρμοσθεί αμέσως η νέα ΚΥΑ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ καλεί τους φορείς του Δημοσίου που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής της Κ.Υ.Α. για το μισθολογικό καθεστώς των συναδέλφων μας δημοσιογράφων να την εφαρμόσουν αμέσως και αναδρομικά, από 1-1-2019, καθώς εκ του νόμου έχουν την σχετική υποχρέωση. Προφάσεις κάθε είδους και αστείες δικαιολογίες δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές ούτε από εμάς, ούτε από τους συναδέλφους μας που επιτέλους είδαν τους μισθούς τους να ξεπαγώνουν για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2105.

Ειδικότερα όσον αφορά τους συναδέλφους μας που εργάζονται στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης επισημαίνουμε ότι είναι απαράδεκτο, κάποιοι από αυτούς, να καλούνται να επιστρέψουν χρηματικά ποσά λόγω της εσφαλμένης κατάταξής τους στα προβλεπόμενα κλιμάκια της μισθολογικής Κ.Υ.Α. του 2013. Τα λάθη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων δεν πρόκειται να τα πληρώσουν οι συνάδελφοί μας. Κατά συνέπεια, αν δεν επιλυθεί αμέσως το ζήτημα, θα λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Τέλος, ενημερώνουμε τους υποκείμενους φορείς του Δημοσίου ότι κατατέθηκε στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας η Συλλογική Σύμβαση για τους όρους εργασίας των συναδέλφων μας στα Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης και τα Γραφεία Τύπου και έχει άμεση και υποχρεωτική ισχύ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: