Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Άρχισε σήμερα η καταβολή των επιδοτήσεων των ανέργων δημοσιογράφων που καταρτίστηκαν στα ΚΕΚ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςΣυνάδελφοι,
Σήμερα το πρωί άρχισε η καταβολή των επιδοτήσεων των ανέργων μελών των Ενώσεων Συντακτών σε όλη τη χώρα (ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΘΣτΕ, ΕΣΗΕΠΗΝ), που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».

Το ποσόν που πιστώνεται σε κάθε δικαιούχο ανέρχεται στο αρχικό ποσό των 1.500 ευρώ και γίνονται κρατήσεις φόρου 20%=300 ευρώ και χαρτοσήμου 3,6%=54 ευρώ. Ο τραπεζικός λογαριασμός κάθε δικαιούχου συναδέλφου με το IBAN που έχει δηλωθεί, πιστώνεται με το ποσόν των 1.146 ευρώ τελικά.

Για τις κρατήσεις, θα δοθούν βεβαιώσεις από την ΕΣΗΕΑ (η διαχειρίστρια Ένωση του προγράμματος) για να χρησιμοποιηθούν στην Εφορία το έτος 2013 (οικονομικό έτος 2014) και να επιστραφούν στους δικαιούχους, για όσους δεν έχουν άλλα εισοδήματα ή να συμψηφιστούν.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ΕΣΗΕΑ πιστώνει σήμερα και αύριο τους λογαριασμούς σας, αλλά οι τράπεζες έχουν valeur 2-3 ημερών για να εισπράξετε τα χρήματά σας.

Επισημαίνεται ότι για πενήντα (50) περίπου συναδέλφους δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το Υπουργείο η πληρωμή τους, αλλά προοδευτικά θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα πληρωθούν όλοι.

Ετικέτες:

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: