Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Εκλογή νέου Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Ανακοινώσεις, Εκλογές

Print page

συνδετήραςΜετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και των άλλων οργάνων της Ένωσης και σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΣΠΗΤ (άρθρο 22, παρ. 1), σας ενημερώνουμε, ύστερα και από σχετική απόφαση του Δ.Σ. για την έναρξη της προβλεπόμενης διαδικασίας για την ανανέωση (εκλογή) των μελών του Μεικτού Συμβουλίου της Ένωσης. Στο ανωτέρω πλαίσιο, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για αντιπρόσωποι του χώρου εργασίας τους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, παρακαλούνται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 να καταθέσουν την αίτησή τους στην Γραμματεία της Ένωσης (φαξ. 2103638627, e-mail:rg.tenetonull@tipse).
Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, χώρος εργασίας, τηλ.& e-mail επικοινωνίας).
Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν και οι συνάδελφοι που απασχολούνται αποκλειστικά με freelance εργασία, για αντιπρόσωποι των εργαζομένων μελών μας αμειβομένων με ΔΠΥ καθώς και οι συνταξιούχοι συνάδελφοι για αντιπρόσωποι των συνταξιούχων μελών της Ένωσης.
Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 1 εδ. γ’ και παρ. 3 του Καταστατικού της ΕΣΠΗΤ οι αντιπρόσωποι εκλέγονται ως εξής:
“Από ένας αντιπρόσωπος τακτικό μέλος της Ένωσης για κάθε χώρο εργασίας – περιοδικό ή μη ημερήσια εφημερίδα (όπως ορίζεται στο άρθρο 6 του παρόντος), όπου εργάζονται τρία (3) τουλάχιστον δόκιμα ή τακτικά μέλη της Ένωσης. Από ένας επιπλέον αντιπρόσωπος ανά 25 τακτικά ή δόκιμα μέλη από κάθε έντυπο ή μέσο ενημέρωσης. Σε περίπτωση κατά την οποία σε ένα χώρο εργασίας δεν εργάζεται κανένα τακτικό μέλος παρά μόνο δόκιμα, τότε κατ’ εξαίρεση μπορούν τα δόκιμα μέλη να εκλέξουν μεταξύ τους τον αντιπρόσωπό τους.
Οι πιο πάνω αντιπρόσωποι εκλέγονται με μυστική ψηφοφορία και με ισάριθμους αναπληρωματικούς από τους συντάκτες της κατηγορίας τους. Eκδότες και διευθυντές δεν μπορούν να εκλέγονται αντιπρόσωποι. Η άνω απαγόρευση δεν ισχύει για τους διευθυντές σύνταξης και αρχισυντάκτες των περιοδικών εντύπων”.
Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι μετέχουν στις συνεδριάσεις του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΠΗΤ.

Για το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας Θανάσης Αλατάς

Ετικέτες:

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: