Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Εργοδοτική αυθαιρεσία στην TCT MEDIA

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Print page

Με αφορμή, την επιχειρούμενη μείωση αποδοχών των εργαζομένων στην εκδοτική εταιρεία TCT Μedia Group, τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, καλεί τους συναδέλφους να αντισταθούν συλλογικά και αγωνιστικά στην αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας, να μην υπογράψουν καμιά σύμβαση ή ατομική συμφωνία που καταστρατηγεί και παραβιάζει τα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα και να μην υποχωρούν μπροστά στις εργοδοτικές απειλές. Μόνο με ενότητα και αλληλεγγύη θα σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία.
Στην εκδοτική εταιρεία TCT Μedia Group (Votre Beaute, Maison Decoration) καταστρατηγήθηκαν ως και οι προβλεπόμενες εκ του νέου αντεργατικού νομικού πλαισίου διαδικασίες διαβούλευσης με τους εργαζόμενους, οι οποίοι καλούνται να «συναινέσουν», στην υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων, που προβλέπουν εργασία μίας ημέρας την εβδομάδα (!) και αντίστοιχη μείωση αποδοχών!
Και όλα αυτά σε μία κρίσιμη χρονικά στιγμή που μετά την καταγγελία της Διαιτητικής Απόφασης από την εργοδοτική πλευρά του ΣΕΠΤ βρισκόμαστε σε διαδικασία έναρξης διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση νέας ΣΣΕ.
Καλούμε την ιδιοκτησία των εκδόσεων TCT Μedia Group να ανακαλέσει τις όποιες αποφάσεις, για εκ περιτροπής εργασία, για περαιτέρω μειώσεις μισθών με υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων.
Η ΕΣΠΗΤ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και με κάθε νόμιμο τρόπο θα υπερασπιστεί τα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα.

Για το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ

Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας Θανάσης Αλατάς

Ετικέτες: , ,

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: