Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και άλλων οργάνων της ΕΣΠΗΤ (6 & 7 Ιουλίου)

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Εκλογές

Print page

ΑνακοίνωσηΣύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΣΠΗΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και μετά την από 10/5/2012 απόφασή του, καλεί τα τακτικά μέλη της Ένωσης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6 & 7 Ιουλίου 2012, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και από ώρες 09.00 έως 20.30 στα γραφεία της Ένωσης που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Βαλαωρίτου 9 (6ος όροφος) με θέμα ημερήσιας διάταξης την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή: 1.Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου
2.Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη.
3.Εκπροσώπων αντιπροσώπων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες Ενώσεις Οργανώσεις
4.Τριών (3) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
5.Πέντε (5) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών για τοΔευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
6.Τριών (3) τακτικών μελών για την Επιτροπή του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.
7.Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής (με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη) για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων της Ένωσης καθώς και για εκπροσώπους αντιπροσώπους σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες Ενώσεις Οργανώσεις.

Η παραπάνω Γενική Συνέλευση είναι η πρώτη και για την απαρτία της πρέπει να είναι παρών το ½ των τακτικών μελών της ΕΣΠΗΤ που είναι ταμειακώς εντάξει και τα οποία είναι σήμερα 773.
Έναρξη ψηφοφορίας: 09.00.
Λήξη ψηφοφορίας: 20.30.

Οι αιτήσεις δήλωσης υποψηφιοτήτων πρέπει να υποβληθούν γραπτώς από τα τακτικά μέλη στη Γραμματεία της Ένωσης πέντε (5) πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, συνοδευόμενες από υπεύθυνη δήλωση κάθε υποψηφίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Νόμου 1599/1986, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή είναι συνταξιούχος και δεν έχει στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του (άρθρο 30, παρ.3 του Καταστατικού).Σημείωση:
1. Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί σε ένα μόνο από τα όργανα της Ένωσης (Διοικητικό Συμβούλιο, Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή και Επιτροπή Ταμείου Αλληλοβοήθειας).
2. Δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στα ανωτέρω όργανα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που εξελέγησαν στη Γενική Συνέλευση της 19&20/5/2012 και τα οποία θα διενεργήσουν τις παραπάνω εκλογές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος

Υ.Γ.. Όσα τακτικά μέλη δεν έχουν καταβάλει τις συνδρομές προηγούμενων ετών, παρακαλούνται να τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και το αργότερο τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών (6 & 7 Ιουλίου 2012).
Θυμίζουμε ότι για τους συναδέλφους που είναι άνεργοι ή σε επίσχεση εργασίας αλλά και για τους συνταξιούχους προβλέπονται ειδικές ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις σε σχέση με τις συνδρομές τους. Παράλληλα για τα μέλη που διαμένουν εκτός Αττικής ισχύει κάλυψη μέρους της δαπάνης για τη μετακίνησή τους.

Ετικέτες:

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: