Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Απόπειρα στοχοποίησης και συκοφάντησης εναντίον μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στο ΔΣ της ΕΣΠΗΤ η απόπειρα στοχοποίησης του μέλους του ΔΣ Πάνου Πικραμένου μέσω ψευδών δημοσιευμάτων και άλλων αναφορών στον Τύπο.

Για λόγους άδηλους, το όνομά του αναφερόταν στην ταυτότητα του περιοδικού «Pronews» χωρίς ουδέποτε αυτός να έχει υπάρξει συνεργάτης του, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, να δέχεται υβριστικά και επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και ενώ οι διαδικασίες για την αντιμετώπιση του περιστατικού βρίσκονταν σε εξέλιξη, λίγες ημέρες αργότερα, σε ανυπόγραφο άρθρο της εφημερίδας «Μακεδονία» ο κ. Πικραμένος δέχθηκε συκοφαντική επίθεση με τρόπο που θίγει βάναυσα την προσωπική και επαγγελματική τιμή του.

Σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τον κλάδο, και ενώ μεγάλα επαγγελματικά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά, το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί άδικες επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε συναδέλφου δημοσιογράφου και ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν ήδη κινηθεί.

Ιδιαίτερα επιθέσεις κατά συνδικαλιστών οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να περισωθεί ότι είναι δυνατόν από τα κεκτημένα μας και έχουν συμβάλλει στην προσπάθεια για άρση των κακώς κειμένων στον χώρο του Τύπου.

Για τo Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας Θανάσης Αλατάς

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: