Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στηρίζει το αίτημα των δημοσιογράφων για απόσυρση του άρθρου 29

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ο Πρόεδρός του, Νίκος Ανδρουλάκης, στηρίζουν το αίτημα των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των δημοσιογράφων που εργάζονται στα κανάλια για απόσυρση του άρθρου που μειώνει τις θέσεις εργασίας που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο πλαίσιο των επαφών των δημοσιογραφικών Ενώσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς των δημοσιογραφικών Ενώσεων συναντήθηκαν με την Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κυρία Ευαγγελία Λιακούλη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Δημήτρη Μάντζο καθώς ο κύριος Νίκος Ανδρουλάκης αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Οι εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών Ενώσεων ευχήθηκαν ταχεία αποκατάσταση της υγείας του και άμεση ανάληψη των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι η επίμαχη ρύθμιση απειλεί σοβαρά τις εργασιακές σχέσεις και κατά συνέπεια την ποιότητα της Ενημέρωσης και την Ελευθεροτυπία. Οι συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη μετέφεραν την επιθυμία του να συναντηθεί με τις δημοσιογραφικές ενώσεις αμέσως μόλις αναρρώσει ώστε να συζητήσει μαζί τους τα ευρύτερα θέματα που αντιμετωπίζει ο τύπος ειδικά στην σημερινή, όπως τόνισαν, δύσκολη πολιτική συγκυρία.

Εκ μέρους των δημοσιογραφικών Ενώσεων συμμετείχαν στη συνάντηση οι Πρόεδροι, της ΠΟΕΣΥ κυρία Έλενα Ριζεάκου, της ΕΣΗΕΑ κυρία Μαρία Αντωνιάδου, της ΕΣΠΗΤ κ. Θέμης Μπερεδήμας, της ΕΣΗΕΜΘ κ. Νίκος Καρράς, της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κ. Γιώργος Τσιγκλιφύσης, της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Κυριάκος Κορτέσης, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ και Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κ. Σταύρος Καπάκος και οι Γενικοί Γραμματείς της ΠΟΕΣΥ κ. Μιμή Τουφεξή, της ΕΣΗΕΜΘ κ. Βασίλης Κοντογουλίδης και της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Γιώργος Καρβουνιάρης.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΠΟΕΣΥ)
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (ΕΣΗΕΜΘ)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΣΠΗΤ)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΝΗΣΩΝ (ΕΣΗΕΠΗΝ)

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: