Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων για δημοσιογράφους και αρθρογράφους για τη διανομή δικαιωμάτων 2021 από τον ΟΣΔΕΛ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςO Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου ενημερώνει ότι ενόψει της διανομής δικαιωμάτων 2021, ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων, που αφορά τις παρακάτω κατηγορίες δημιουργών, συμβασιούχων του ΟΣΔΕΛ:
• Δημοσιογράφους και αρθρογράφους εφημερίδων και περιοδικών ποικίλης ύλης
• Δημοσιογράφους και αρθρογράφους ιστοσελίδων ενημερωτικού περιεχομένου (νέα κατηγορία)
• Αρθρογράφους λογοτεχνικών και μoνοθεματικών περιοδικών
• Αρθρογράφους επιστημονικών περιοδικών
Οι συμβασιούχοι δημιουργοί καλούνται να υποβάλουν δήλωση αποκλειστικά και μόνον για τα πρωτότυπα άρθρα τους, που δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά σε ελληνικά έντυπα και ιστοσελίδες ειδησεογραφικού-ενημερωτικού περιεχομένου, κατά το έτος 2020.
Διευκρινίζουμε ότι, οι αρθρογράφοι ιστοσελίδων που εργάζονται σε news room και έχουν ανυπόγραφα άρθρα, θα πρέπει να αποστείλουν με email βεβαίωση του εργοδότη τους, που θα πιστοποιεί την απασχόλησή τους στην αίθουσα σύνταξης της κάθε ιστοσελίδας. Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί η βεβαίωση, τα ανυπόγραφα άρθρα δεν θα γίνουν δεκτά.
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων λήγει τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021
Αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:
• Για να υποβάλετε τη δήλωσή σας, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση my.osdel.gr. Αφού συμπληρώσετε τον ΑΦΜ και τον κωδικό σας, επιλέξτε «Είσοδος». Στο μενού που υπάρχει αριστερά, επισκεφθείτε την ενότητα «Δηλώσεις» και πατήστε στο μπλε πεδίο «Δήλωση αρθρογράφησης 2020», Αν δεν θυμάστε τον κωδικό σας, συμπληρώστε τον ΑΦΜ σας, επιλέξτε «Ξέχασα τον κωδικό μου» και ο κωδικός θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει ως email επικοινωνίας με τον ΟΣΔΕΛ.
• Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων, επιλέξτε «Οριστική Υποβολή» και θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα
Σημειώνουμε ότι δεν απαιτείται να στείλετε τα άρθρα σας στον ΟΣΔΕΛ, εκτός εάν σας ζητηθεί ειδικά, στο πλαίσιο του δειγματοληπτικού ελέγχου που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΣΔΕΛ www.osdel.gr ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Συμβασιούχων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: members@osdel.
Το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: