Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου με διαδικτυακές εκδηλώσεις (29/4-3/5)από τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και την UNESCO

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ σε συντονισμό με την  ΔΟΔ ενημερώνει για τον ενεργό ρόλο που η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων θα διαδραματίσει στις εκδηλώσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου της UNESCO που θα πραγματοποιηθούν στο διαδίκτυο μεταξύ 29 Απριλίου και 3 Μαΐου. Θα πραγματοποιηθούν εκατοντάδες συνεδρίες που θα εστιάζουν στην ασφάλεια των δημοσιογράφων, τη βιωσιμότητα των μέσων ενημέρωσης, την παραπληροφόρηση και άλλα βασικά ζητήματα για τους δημοσιογράφους και τα συνδικάτα τους.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΔ Younes M’Jahed θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές, ενώ η Ομοσπονδία Αφρικανών Δημοσιογράφων θα φιλοξενήσει μια διαδικτυακή συνεδρία για το μέλλον των αφρικανικών μέσων ενημέρωσης.

Η ΔΟΔ θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση-συνεδρία το Σάββατο 1 Μαΐου για να αποτίσει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους δημοσιογράφους που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19 και το κυριότερο, για να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές και τα μέτρα που απαιτούνται για μία δημοσιογραφία προστατευμένη από τον Covid. Εκπρόσωποι των ενώσεων από τη Βραζιλία, τη Σομαλία, το Πακιστάν, το Περού, το Ελ Σαλβαδόρ, την Παλαιστίνη και άλλες χώρες θα ενωθούν «ζωντανά» και μέσω βίντεο για να συζητήσουν τις δράσεις τους για την υποστήριξη των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση μεταξύ 29 Απριλίου και 3 Μαΐου είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ.

Το προσχέδιο προγράμματος βρίσκεται εδώ

 

 

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: