Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Οι Ενώσεις στο πλευρό των εργαζομένων της «Ναυτεμπορικής»

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ ) παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», δηλώνουν την σθεναρή αποφασιστικότητά τους στη διεκδίκηση στο ακέραιο των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.
Η τελευταία ιστορική, οικονομική εφημερίδα έχει εισέλθει πλέον σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία, με τους εργαζόμενους της, να εξακολουθούν, όσοι έχουν πλέον απομείνει, να στηρίζουν τις προσπάθειες για τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας, της ιστοσελίδας naftemporiki.gr, καθώς και της εκτυπωτικής μονάδας.
Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, με αυταπάρνηση και τεράστιο προσωπικό κόστος, επί μία και πλέον πενταετία συνεισφέρουν στην ομαλή κυκλοφορία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου ενημέρωση, παρά τις καθυστερήσεις πληρωμών και την ολιγωρία της ιδιοκτησίας για τη διάσωση της εταιρείας.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων στηρίζουν απόλυτα και με κάθε πρόσφορο νομικό και συνδικαλιστικό μέσο τους εργαζόμενους στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους (αποπληρωμή δεδουλευμένων, καταβολή αποζημιώσεων) και την εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.
Καλούν επίσης τον ειδικό διαχειριστή να δώσει, το ταχύτερο δυνατόν, τέλος στην ομηρία τους, εξασφαλίζοντας στο εξής την τακτική καταβολή των αποδοχών, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.
Τέλος, δηλώνουν την αμέριστη αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους που με αυταπάρνηση και παρά τις τεράστιες δυσκολίες, κρατούν την ιστορική εφημερίδα ζωντανή, επιβιώνοντας τόσο μέσα από τις συμπληγάδες των μνημονίων, όσο και της τρέχουσας οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, ως ένα θεμέλιο ενημερωτικό λίθο στην αντικειμενική δημοσιογραφία και την αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: