Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΒΑΝΤΑ (ΒΑΪΤΣΑ) ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συνάδελφου δημοσιογράφου, στιχουργού, συγγραφέα και μέλους της ΕΣΠΗΤ Βάντα (Βαΐτσα) Κουτσοκώστα.
Η Βάντα Κουτσοκώστα γεννήθηκε στην Κυψέλη της Άρτας το 1960. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς και έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και ήταν υπεύθυνη σύνταξης στην εφημερίδα «Πανηπειρωτική» (1992-2004) της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΣΕ).
Παράλληλα ασχολήθηκε με τη στιχουργική. Μεγάλη της επιτυχία είναι το «Τραγουδώ» με ερμηνευτή τον κορυφαίο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στέλιο Καζαντζίδη και συνθέτη τον Τάκη Σούκα. Επίσης επιτυχία της είναι το τραγούδι «Ξενιτιά μου», που ερμηνεύουν δύο μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, ο Πασχάλης Τερζής και η Ελένη Βιτάλη σε σύνθεση Τάκη Σούκα.
Έγραψε τα βιβλία: «Οι λιποτάκτες των ονείρων» (1999), «Αλλού να κοιμάσαι αλλού να ξυπνάς…» (2002) και το «Το τραγούδι των λύκων» (2008), ενώ ήταν μέλος και της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Ήταν αγαπητή και άξια συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για την ευγενική φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της, και αποχαιρετά μία άξια, πολυπράγμων και δυναμική συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό την δημοσιογραφία, τη λογοτεχνία και τα ελληνικά γράμματα.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: