Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝ ΤΣΙΣΟ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήραςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου και μέλους της, Κάλεν Τσίσου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών.
Ο Κάλεν Τσίσος γεννήθηκε το 1946 στον Καναδά.
Αφοσιώθηκε από νωρίς στη δημοσιογραφία και σταδιοδρόμησε επαγγελματικά στον Περιοδικό Τύπο με ειδικότητα στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ (Greek Travel Pages), όπου και ξεχώρισε για τις αξιοθαύμαστες γνώσεις του, την πολύτιμη εμπειρία και τον άψογο επαγγελματισμό του.
Με την ενεργή συνδικαλιστική δράση του βρέθηκε πάντα κοντά στους συναδέλφους του με αγωνιστική ετοιμότητα και αλληλεγγύη.
Υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός και άξιος συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας με την συνέπεια, το ήθος, την ευγενική φυσιογνωμία, τη σεμνότητα, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητά του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ενημέρωση και τον Περιοδικό Τύπο.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: