Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Πρόσκληση σε παράσταση του νέου ψηφιακού Πλανητάριου για τα μέλη της ΕΣΠΗΤ και τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Εκδηλώσεις

Print page

συνδετήρας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στη ψυχαγωγία αλλά και την πολιτιστική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, και με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Ευγενίδου και προσκαλεί τους γονείς – μέλη της ΕΣΠΗΤ, μαζί με τα παιδιά τους την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16.30 για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί, στην παράσταση που παρουσιάζει το νέο ψηφιακό πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387 – 175 64 Παλ. Φάληρο) με τίτλο «το Άστρο των Χριστουγέννων».

Βασικό θέμα της παράστασης είναι το άλυτο και συναρπαστικό μυστήριο που κρύβεται αιώνες τώρα γύρω από το μυθικό άστρο των Χριστουγέννων.

Τι ήταν άραγε το φως εκείνο που οδήγησε τους Σοφούς Μάγους της Ανατολής μακριά από τη χώρα τους; Τι είδους άστρο τους οδήγησε στο μέρος όπου ήταν σπαργανωμένο το Βρέφος της Βηθλεέμ; Τι ήταν άραγε το μυστηριώδες και υπέροχο αυτό άστρο, του οποίου το ακτινοβόλο φως φωτίζει και εμπνέει τους ανθρώπους εδώ και 2.000 χρόνια;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα επιχειρεί να δώσει απάντηση -ή ίσως λίγο ακόμα μυστήριο- η ψηφιακή παράσταση που την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 θα δοθεί αποκλειστικά για την ΕΣΠΗΤ και θα είναι δωρεάν προσφορά στα μέλη της Ένωσης και τα παιδιά τους.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στη Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ,
στέλνοντας email στο rg.tenetonull@tipse,
με θέμα «Το άστρο των Χριστουγέννων»
αναφέροντας ταυτόχρονα το συνολικό αριθμό παρουσίας σας (παιδιά & 1 συνοδός) και πάντως όχι αργότερα από την Τρίτη 20/12/2016.

Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στα Γραφεία της Ένωσης μετά από σχετική επικοινωνία με τα μέλη που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Για να δείτε πληροφορίες για την παράσταση και για όλο το πρόγραμμα παραστάσεων και προβολών του Ιδρύματος Ευγενίδου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος: http://www.eugenfound.edu.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στη Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ (210 3636039, email: rg.tenetonull@tipse)

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: