Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Αρχείο χειριστή

Υποβολή αίτησης κατάρτισης ανέργων

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗT / . Κατηγορίες: Σεμινάρια

Ανακοίνωση Ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΠΗΤ. Την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανέργων δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΠΗΤ, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, που συντονίζει για όλες τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα η ΕΣΗΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι συνάδελφοι πρέπει από την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαΐου 2012 και έως τις 15 Ιουνίου 2012 να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr. Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί, θα επιλεγούν τα ΚΕΚ στα οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάρτιση, συνολικής διάρκειας 300 ωρών.

TCT Media: Ελεημοσύνη, αντί μισθών

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗT / . Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Συλλογικές Συμβάσεις

ΑνακοίνωσηΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ καταγγέλλει την προκλητική αδιαφορία της εκδοτικής εταιρείας TCT Media Group για την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζομένους της, τους τελευταίους μήνες.

Τα δύο τελευταία χρόνια η TCT Media Group δοκιμάζει τις αντοχές των εργαζομένων της με συνεχείς μειώσεις αποδοχών, μονομερή εφαρμογή εκ περιτροπής εργασία, η οποία μάλιστα σε ορισμένες χρονικές περιόδους έχει επιβληθεί χωρίς την τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων (διαβούλευση κ.λπ.) και πολλές απολύσεις, έχοντας ως σύνθημα τη φράση «όποιος αντέχει μένει, όποιος δεν αντέχει, φεύγει».

Η Γ.Σ. και η εισήγηση του Προεδρείου στο Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗT / . Κατηγορίες: Γενικές Συνελεύσεις

Ανακοίνωση Λόγω έλλειψης απαρτίας, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28 Απριλίου επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ ματαιώθηκε, καθώς έδωσαν το παρών λιγότεροι από 100 συνάδελφοι.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow