Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΩ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Βάσως Σπηλιοπούλου.
Η Βάσω Σπηλιοπούλου γεννήθηκε στην Καρύταινα Αρκαδίας το 1946. Απόφοιτη του νομικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και με ξενόγλωσσες ευρωπαϊκές σπουδές, υπηρέτησε επί σειρά ετών τη δημοσιογραφία στις ιστορικές εφημερίδες «Βραδυνή» και «Ακρόπολις».
Από το 1981 μέχρι το τέλος της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας εργάστηκε στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης υπηρετώντας την ενημέρωση και την προώθηση των ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων της χώρας μας.
Η Βάσω Σπηλιοπούλου υπήρξε μια άξια και αγαπητή συνάδελφος, που ξεχώριζε για τον επαγγελματισμό της, την ευρυμάθεια και εμπειρία της σε ευρωπαϊκά και διεθνή ζητήματα, την ευγενική φυσιογνωμία, το ήθος και την ευπρέπειά της.
Υπήρξε δε πρότυπο συναδελφικής αλληλεγγύης, με αφοσίωση και ενεργή παρουσία και δράση στα συνδικαλιστικά της καθήκοντα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά μία άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ενημέρωση και την αντικειμενική και αξιόπιστη δημοσιογραφία.
Η κηδεία της Βάσως Σπηλιοπούλου θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 14.00 στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου στην Καρύταινα Αρκαδίας.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: