Αρχείο ετικετών

Η ΕΣΠΗΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια ενός αγαπητού και άξιου συναδέλφου, του Γρηγόρη Πουλόπουλου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 65 ετών.

Ο Γρηγόρης Πουλόπουλος γεννήθηκε στην Βούταινα Μεσσηνίας το 1953 και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο αγαπητός συνάδελφος, ξεκίνησε τη δημοσιογραφία ως ανταποκριτής της εφημερίδας «Ριζοσπάστης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εργάστηκε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Καλαμάτας της ΕΡΤ (ΕΡΑ Καλαμάτας), απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Επίσης υπήρξε εκ των πρωτεργατών της έκδοσης της εφημερίδας «Ελευθερία» ενώ ανήκε κατά περιόδους στο στελεχιακό δυναμικό της εφημερίδας «Θάρρος», καθώς και στον τηλεοπτικό Σταθμό της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης (ΝΕΤ). Επίσης εργάστηκε και ως και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Καλαμάτας την περίοδο 2003-2006.
Ο Γρηγόρης Πουλόπουλος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και την ενημέρωση με συνέπεια, αρχές και ήθος από όποια θέση και αν βρέθηκε και ξεχώρισε για την ευγένεια και την πνευματική του καλλιέργεια, αφήνοντας πίσω του παρακαταθήκη εντιμότητας, ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεότερους συναδέλφους
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του, τους συναδέλφους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με σεβασμό την ελληνική δημοσιογραφία.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 5:30 το απόγευμα στο νεκροταφείο Καλαμάτας.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow