Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

To Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ, με αφορμή πρόσφατη καταγγελία δημοσιογράφου μέλους της ΕΣΠΗΤ, καταγγέλλει το νέο απαράδεκτο κρούσμα αστυνομικής συμπεριφοράς κατά συνάδελφου στην Αλεξανδρούπολη σε ώρα εργασίας και δημοσιογραφικής έρευνας.
Επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνάδελφοι δέχονται επιθέσεις από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με ανάρμοστη συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας, και έχοντας καταδικάσει κατ’ επανάληψη τα κρούσματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά των λειτουργών του Τύπου, το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ:
-διαμηνύει για άλλη μια φορά και προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες τακτικές που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και τη φίμωση όχι μόνο του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και του δικαιώματος στην ελεύθερη και απρόσκοπτη ενημέρωση, θα μας βρουν απέναντί τους με τελικό και αμετακίνητο στόχο την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της αλήθειας.
-απαιτεί την εγρήγορση, την εξονυχιστική έρευνα και την απόδοση ευθυνών εκ μέρους των αρμόδιων αρχών σε περιστατικά στοχοποίησης δημοσιογράφων, αστυνομικής βίας εναντίον τους και παρακώλυσης του έργου τους, το οποίο ήταν και θα είναι πάντα η ενημέρωση των πολιτών και η αποκάλυψη της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων.

Για το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Κ. Μπερεδήμας Θανάσης Αλατάς

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: